Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Ligaška tekmovanja že v polnem teku



Kranj, 23.10.2022 - Tekmovanja so že v polnem zagonu. V Grand Slam ligah so se začele kvalifikacije. Primož Tiringar, David Cvetko, Andrej Jošt in Urban Sajovic so prvi štirje igralci, ki so si z zmago v prvi tekmi olajšali nadalnje delo. Za enkrat presenečenj še ni. Čakamo predvsem na prve tekme novincev, ki jih je letos v ligi kar nekaj. V ATP Finals ligi sta prvo tekmo odigrala Timotej Krajnc in Vili Novak (na fotografiji). Timotej je brez težav pokazal, da zopet sodi med najožje favorite za končno zmago. Odigrana je tudi prva tekma v ligi dvojic. Naveza Strelec / Milakovič je bila močnejša od para Aleš / Medja.

V soboto 29.10. pa prihaja otvoritveni turnir, ki bo štel tudi za točke generalne razvrstitve. O rezultatih in morebitnih spremembah na lestvici pa vas bomo obveščali v naslednjem tednu.

Objavljeno 23. Oct. 2022 ob 05:32:50

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava